Wat kunnen we voor jou betekenen?

PC & Mac service


Ook computers hebben wel eens last van een virus en gaan soms eerder stuk dan verwacht. Wij vervangen defecte onderdelen, en proberen jouw computer weer zo gezond mogelijk te maken. Dit kan onder andere door middel van de juiste software, het verwijderen van virussen of het updaten van het besturingssysteem.


Mail ons

Beveiliging van apparaten


Het hebben van een smartphone is tegenwoordig niet meer uniek. De juiste beveiliging daarintegen wel! Helaas komen wij vaak gevallen tegen waarbij klanten weinig tot geen beveiliging op een apparaat hebben. Dit kan soms akelig uitpakken, vandaar dat wij ook helpen met het op de juiste manier beveiligen van smartphones, laptops, computers en routers!


Mail ons

Back-ups & data-storage


Wij kunnen je altijd helpen bij het maken en terugzetten van back-ups. Deze worden opgeslagen op een door de klant geleverd extern opslagstation. Advies bij het vinden van de juiste externe hardeschijf?


Mail ons

Thuisnetwerk


Langzaam internet is vaak heel storend, wanneer weer een nieuwe video van je favoriete YouTuber online staat wil je wel graag hebben dat je Wi-Fi goed werkt. Wij kijken samen met de klant naar een geschikte en goedkope oplossing voor het verbeteren van de internetsnelheid, of beveiliging van het thuisnetwerk. Het plaatsen, installeren en configureren van de nieuwe apparatuur doen wij met een lach op ons gezicht!


Mail ons